Janja Sivec in MC Šentjur vas vljudno vabita na interaktivno delavnico

Danes, naprej v preteklost!

Uporaba dediščine pri mladinskem delu

13. 11. 2018 ob 9.00, Aktivator MC Šentjur

Na 5-urni delavnici bomo spoznali različna orodja, kako uporabiti naravno in kulturno dediščino kot sredstvo mladinskega dela, za spoznavanje samega sebe in okolja iz katerega prihajamo.

Dotaknili se bomo tem, ki se nanašajo uporabnost naravne in kulturne dediščin pri delu z otroki in mladostniki, univerzalnih konceptov kot so ljubezen, sovraštvo, kultura, narava in spoznali ogromno praktičnih vaj za animacijo, ustvarjanje odnosov in priložnosti, ki jih otrokom in mladostnikom nudi dediščina.

Delavnica je namenjena vsem, ki v svoje delo z otroci in mladostniki že vključujete elemente dediščine ali pa bi to šele želeli vključiti v prihodnje projekte.

Delavnica se bo odvijala v prostorih Aktivatorja MC Šentjur (Ul. Dušana Kvedra 23, 3230 Šentjur) in je za udeležence brezplačna.

Prijave na delavnico sprejemamo preko elektronske prijavnice do četrtka, 8. 11. 2018.

Število mest na delavnici je omejeno.

Janja Sivec, uni. dipl. etn. in kult. antrop., od leta 2010 aktivno deluje na področju interpretacije dediščine. Znanje, ki ga je pridobila z izpopolnjevanji v tujini in Sloveniji, je unovčila v številnih projektih interpretacije naravne in kulturne dediščine ter usposabljanjih za tiste, ki se ukvarjajo s približevanjem dediščine svojim obiskovalcem.  Posebno veselje ji predstavlja oblikovanje in vodenje delavnic in programov za šole in mladino. Tako redno sodeluje z Muzejem baroka Šmarje in partnerji kot so MOL, DUO Veržej ipd.

Več o njej najdete na tej povezavi.

 

Dodatna vprašanja lahko naslovite na janja.sivec@dlegende.com.

 

Janja Sivec,                                                                                                                                                                                              MC Šentjur

samozaposlena v kulturi,

interpretatorka kulturne dediščine

Danes, naprej v preteklost!
Označena na: