Ponudite obiskovalcem drugačno doživetje!

Pokažite jim vašo edinstvenost ter jih povežite z dediščino regije.

Usposabljanje GOSTITELJ INTERPRETATOR za vse ponudnike turističnih storitev na podeželju.  Kot ključni deležniki pri promociji ne samo svojih izdelkov in storitev, ampak tudi širše kraja in regije, se vsakodnevno srečujete z vedno novimi zahtevami današnjega gosta. Njegove želje in potrebe po raziskovanju novih kultur so se z leti bistveno spremenile. Zato je potreben tudi razmislek o tem, kako obiskovalcem ponuditi tisto, kar se jim bo trajno vtisnilo v spomin.

Zato vam v nadaljevanju predstavljamo usposabljanje GOSTITELJ INTERPRETATOR, ki je namenjeno prav vam, ponudnikom turističnih storitev na podeželju.  .

Z obiskom usposabljanja boste udeleženci nadgradili svoje kompetence sprejemanja gostov, posredovanja zgodb ter prodaje svojih produktov. S prepoznavanjem dediščine v lastnem okolju bodo povezali svoje storitve in produkte z lokalnimi značilnostmi ter s pomočjo sredstev in metod interpretacije dediščine pripravili edinstveno izkušnjo za svoje obiskovalce.

16-urno usposabljanje je oblikovano posebej za ljudi, katerih ponudba temelji na naravni in kulturni dediščini.

Udeleženci usposabljanja spoznate:

  • osnove interpretacije dediščine,
  • razlike med dejstvi in pomeni,
  • kakšna je moč in sporočilna vrednost zgodb,
  • kako zadovoljiti potrebe vaših obiskovalcev/kupcev,
  • kako uporabiti orodja interpretacije dediščine pri njihovi storitvi,
  • mreženje in sodelovanja z ostalimi ponudniki znotraj regije.

Usposabljanje GOSTITELJ INTERPRETATOR za vse ponudnike turističnih storitev, poteka po standardih in metodologiji, utemeljeni s strani Interpret Europe (Evropskega združenja za interpretacijo dediščine). Vsa usposabljanja v okviru Interpret Europe vodijo njihovi trenerji. Po uspešno zaključenem 16-urnem usposabljanju udeleženci pridobijo potrdilo s strani Interpret Europe.

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo na na info@dlegende.com.

GOSTITELJ INTERPRETATOR