Ponudite obiskovalcem drugačno doživetje!

Pokažite jim vašo edinstvenost ter jih povežite z dediščino regije.

KD Legende in Zavod Celeia Celje vabita

Usposabljanje GOSTITELJ INTERPRETATOR za vse ponudnike storitev ali produktov, ki temeljijo na naravni in kulturni dediščini.

19. do 20. in 22. 2. 2018, Celjski dom, Celje

Kot ključni deležniki pri promociji ne samo svojih izdelkov in storitev, ampak tudi širše kraja in regije, se vsakodnevno srečujete z vedno novimi zahtevami današnjega gosta. Njegove želje in potrebe po raziskovanju novih kultur so se z leti bistveno spremenile. Zato je potreben tudi razmislek o tem, kako obiskovalcem ponuditi tisto, kar se jim bo trajno vtisnilo v spomin.

Z obiskom usposabljanja boste udeleženci nadgradili svoje kompetence sprejemanja gostov, posredovanja zgodb ter prodaje svojih produktov. S prepoznavanjem dediščine v lastnem okolju boste povezali svoje storitve in produkte z lokalnimi značilnostmi ter s pomočjo sredstev in metod interpretacije dediščine pripravili edinstveno izkušnjo za svoje obiskovalce.

Udeleženci usposabljanja spoznajo:

–              osnove interpretacije dediščine,

–              razlike med dejstvi in pomeni,

–              kakšna je moč in sporočilna vrednost zgodb,

–              kako zadovoljiti potrebe vaših obiskovalcev/kupcev,

–              kako uporabiti orodja interpretacije dediščine pri njihovi storitvi,

–              mreženje in sodelovanja z ostalimi ponudniki znotraj regije.

Trajanje: 16 ur (9.00 do predvidoma 14.30)

Število udeležencev: min. 8 in maks. 16.

Prijave do 12. 2. 2018 na tej povezavi.

Strošek usposabljanja: 100€

                                             80€ – usposabljanja,

20€ – letna članarina Interpret Europe.

V skladu s splošnimi pogoji je udeležba mogoča le ob predhodnem plačilu kotizacije. Če boste kotizacijo poravnali na dan delavnice, potrdilo o plačilu prinesite s seboj na pričetek usposabljanja.

Organizator usposabljanja ni zavezanec za DDV.

 

Usposabljanje GOSTITELJ INTERPRETATOR poteka po standardih in metodologiji, utemeljeni s strani Interpret Europe (Evropskega združenja za interpretacijo dediščine). Usposabljanje bo vodila potrjena trenerka GOSTITELJEV in VODNIKOV INTERPRETATORJEV, Janja Sivec.

Po uspešno zaključenem 16-urnem usposabljanju udeleženci pridobijo potrdilo s strani Interpret Europe. Pogoj za udeležbo in pridobitev potrdila je članstvo v Interpret Europe. Včlanite se na sledeči povezavi oz. kontaktirate organizatorja usposabljanja na info@dlegende.com v primeru težav. Članarina za leto 2018, je vključena v strošek usposabljanja.

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo na info@dlegende.com 

USPOSABLJANJE GOSTITELJ INTERPRETATOR